Ayurvéda kezelések

A speciális ayurvedikus kezelések elindítják az öngyógyító folyamatokat, hozzásegítenek, hogy a lerakódott méreganyagok eltávozzanak a testből, ellazítják a testet és a lelket.

A három fő elem, melyek fenntartják és befolyásolják az anyagi test fiziológiai állapotát, a vata (levegő elem), pitta (tűz elem) és kapha (földelem). Ez a három komplexum minden élőlényben jelen van, és az egészség ennek a háromnak a tökéletes egyensúlya. A három dósa kombinációja alkotja az ember testtípusát is, s attól függően, hogy közülük melyik dominál velünk született alkatunkban az egyén vata, pitta, kapha alkatú. Az ayurvéda-gyógyítás alapja az egyén alkatának meghatározása amely magába foglalja a testi és mentális működést.
 
Kezeléseinket eredeti indiai, felmelegített gyógyolajokkal végezzük.

A teljes test meleg olajos masszázsa talpaktól a fejtetőig, a kezelést gőzkabinban történő méregtelenítés zárja le.
Segíti a szervezetet, erősíti annak öngyógyító folyamatait annak érdekében, hogy helyreálljon a különböző szervek harmonikus működése.

A fej masszázsa és homlokra csorgatott gyógyolaj.
Az ayurvéda különleges kezelése, mely mélyen relaxál és új életre kelt.

A láb és talp masszázsa- meleg olajjal végzett lábmasszázs, amely térdtől lefelé a marma pontok masszírozásával javítja a nyirokkeringést, segíti az anyagcsere folyamatokat.
Enyhíti a duzzadt láb fájdalmait, puhítja és táplálja a bőrt, megnyugtatja a szemeket.

A hát meleg olajos masszázsa.
A rövid betekintés India varázslatos világát idézi fel.

Fej masszázsa - speciális meleg gyógyolajjal végzik, mely segít fejfájás, nyaki fájdalmak, fáradtság esetén.
Frissíti az agy működését és relaxálja a testet. Jótékony hatású hajhullás és korpásodás esetén. Elősegíti a pihentető alvást, megnyugtatja a szemeket.

Teljes test masszázsa két kezelővel, a kezelést gőzkabinban történő méregtelenítéssel zárjuk le.