Pakolások

Az egész testen vagy részpakolásként alkalmazott kezelések során a különböző hatóanyagok felszívódása felüdülést, megújulást eredményez.

 Elősegíti a sejtek megújulását, fokozza anyagcseréjüket, erősíti a kötőszövetet. A peeling hatására felfrissül a bőr felső hámrétege és a bőr megújul.

A leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés, szorongáscsökkentő hatású. Hidratálja és tonizálja a bőrt; oldott ásványi anyag tartalma révén bőrpuhító, revitalizáló hatású. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális jólétben.

A Lulur pakolás egy ősi keleti rituálé része, amit először Bali és Java szigetén használtak házasságkötés előtt a hajadon lányokon. A gyümölcskeveréket (citrus, trópusi gyümölcsök) kozmetikai joghurttal kombináljuk, így a pakolások minden igényt kielégítenek. A lulur pakolás keretein belül lehetőséget biztosítunk menta lábpakolásra is. A mentalevelek energetizálnak, a holttengeri só revitalizál és méregtelenít, emellett hámlasztja és selymessé teszi a bőrt.

Tiszta olívaolajat tartalmaz, mely puhítja, rugalmasítja, energetizálja, feszesíti a testet és az arcot. Aktív hatóanyagainak (extra szűz olívaolaj, bazsalikom, szantálfa) köszönhetően kiválóan revitalizál. A kezelés olyan, akár egy időutazás: vendégei egy ókori római fürdőben érezhetik magukat.

A felmelegített mézbe sókristályokat és egzotikus illóolajokat - szantál, citrus - keverve megőrzi a bőr üdeségét.  antibakteriális hatása teszi teljessé a kezelést.

Lassítja bőrünk öregedési folyamatait, méregtelenítő hatása révén elősegíti a sejtek megújulását, fokozza anyagcseréjüket, erősíti a kötőszövetet. A peeling hatására felfrissül a bőr felső hámrétege, általa a bőr megújul.

A mentaleveles és mentaolajos lábfürdő és a frissítőkrémes pakolás élettel tölti fel a fáradt lábakat, a felhasznált só méregtelenít és segíti a bőr megújulását.

A mandulaolaj, fahéj és klementin olaj finom keveréke kényezteti a bôrt, illatuk nyugtató hatással van a lélekre.