Szolgáltatások
 • Ajándékutalvány
  Ajándékutalvány
 • Gyógykezelések
  Gyógykezelések
 • Wellness kezelések
  Wellness kezelések
 • Beauty
  Beauty
 • Fitness / Bowling
  Fitness / Bowling
 • Úszóiskola
  Úszóiskola
 • Játszóház
  Játszóház
 • Osztálykirándulás
  Osztálykirándulás
 • Vendéglátás
  Vendéglátás

Úszóiskola

A Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőben működő úszóiskola szakképzett oktatókkal és 25 m-es úszómedencével vár minden korosztályt, aki még csak most ismerkedik az úszás alapjaival, és azokat is, akik már régóta hódolnak ennek a szenvedélynek.

Az úszás egy speciális mozgásforma, mely megmozgat minden izomcsoportot, anélkül, hogy nagymértékben megterhelné az ízületeket. .
Az úszás kiválóan fejleszti az állóképességet, de erőfejlesztő hatása sem elhanyagolható.
3-4 hónapos kortól már érdemes babaúszáson részt venni a gyermekkel, mert nagyon jó képességfejlesztő és kiváló alapot nyújt a későbbi úszó tanfolyamokhoz.
Felnőtt korban is ajánlott az úszás. Csökkenti az ülő életmód miatt kialakult mozgásszervi problémák kellemetlen tüneteit, valamint a mozgásszegény életmódnak köszönhető egyéb civilizációs betegségek megelőzésében, ill. kezelésében is fontos szerepet kaphat.

Oktatóink:
- Berkovics Klaudia
- Maxim Imola

Az úszásoktatásról bővebb felvilágosítás a Fitness recepción a 95/523661 vagy 20/4096080 telefonszámon, vagy e-mailben az (uszoiskola@sarvarfurdo.hu) edzőnél kapható.

Babaúszás: 3 hónapos kortól, heti 2 alkalommal várjuk a babákat és szüleiket. A foglalkozásokat képzett oktatók vezetik változatos és színes eszközökkel, sok mondókával és énekkel. Az órák vidám és családias hangulatban zajlanak.

Óvodásoknak: Három éves kortól várjuk a jelentkezőket egész évben a heti két foglalkozásra, külön csoportbontásban kezdőknek és haladóknak. A kezdőkkel játékos formában, színes eszközökkel és sok pancsolással szerettetjük meg a vizet és az úszást. A haladókkal a jellemző életkori sajátosságok figyelembevételével, játékokkal, ugrásokkal és olyan gyakorlatokkal tesszük színessé a foglalkozásokat, amelyek az első úszásnem elsajátításához szükségesek.

Iskolásoknak: 7 éves kortól várjuk az érdeklődőket tudásszint és kor alapján szétválasztott heti 2-3 edzésekre. A résztvevők tudásszintjétől függően az oktató vízben tartózkodik, amíg a gyerekek víz biztosak nem lesznek. Az órák anyagát képezik az úszásnemek oktatása valamint a technikacsiszolás. Elsődleges cél a technikacsiszolás, de nagy hangsúlyt fektetünk az állóképesség, a gyorsaság, valamint az izomlazaság és ízületi mozgékonyság fejlesztésére.

Felnőtteknek: egész évben heti 2 alkalommal várjuk a kezdő és már víz biztos úszók jelentkezését. A foglalkozások helyszíne: Sárvári Gyógyfürdő 25 m-es, fokozatosan mélyülő úszómedencéje. Ez a csoport lehetőség mindenkinek, aki szeretne új úszásnemet tanulni vagy a már ismerteket pontosítani, csiszolgatni, illetve azoknak, akik egyszerűen csak szeretnének szervezett edzéseken javítani állóképességükön.

Egyéni és kiscsoport: Maximum 4 fő oktatásra is van lehetőség. Előzetes időpont egyeztetés szükséges. Ebben az esetben az oktató igény szerint egy, kettő, három vagy négy fővel foglalkozik egy időben. Előnye, hogy többször kerül sor a gyermekre egy-egy feladatnál. Hátránya, hogy bizonyos szocializálódási folyamatokból kimarad a gyermek.

Ha naprakész szeretne lenni a Sárvári Úszóiskola mindennapjaival kapcsolatban, kövessen bennünket a Facebook-on: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő ÚszóiskolaElismerések és minősítések
További info
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

Sárvárfürdő Card

Online jegyvásárlás és törzskártya Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy jegyüket mostantól online is megvásárolhatják. Az online jegyvásárlással egybekötve egy

További info