Szolgáltatások
 • Ajándékutalvány
  Ajándékutalvány
 • Wellness kezelések
  Wellness kezelések
 • Gyógykezelések
  Gyógykezelések
 • Beauty
  Beauty
 • Fitness / Bowling
  Fitness / Bowling
 • Úszóiskola
  Úszóiskola
 • Játszóház
  Játszóház
 • Osztálykirándulás
  Osztálykirándulás
 • Vendéglátás
  Vendéglátás

Beauty

Szülessen újjá exkluzív szépségszalonunkban, ahol professzionális szakértelemmel és számos kényeztető és fiatalító kezeléssel várjuk Önt!

A klasszikus kozmetikai kezelések mellett különleges arc és testkezeléseket kínálunk vendégeinknek. Kollégáink készséggel segítenek az Ön bőrtípusának leginkább megfelelő kezelés kiválasztásában!

Szépségápolási és kozmetikai kezeléseink során a bőr visszanyeri feszességét, újra selymes tapintásúvá válik. A bőrtípus meghatározását, valamint az állapotfelmérést követően személyre szabottan történik a felhasznált készítmények kiválasztása.

Minőségi alapanyagokkal végzett testkezeléseink segítségével hatékonyan vehető fel a harc a narancsbőr tüneteivel szemben a különböző testkezeléseink kombinált használatával, látványosan fokozható a bőr rugalmassága. 

A fürdő területén Wella-fodrász szalon, pedikűr és maniűr szolgáltatás is vendégeink rendelkezésére áll.

Beauty részlegünkről fotókat itt talál.

Arckezelések

 • Arc, nyak és dekoltázs masszázs

  Különleges masszázs, mely hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, segítségével a felhalmozódott méreganyagok a nyirokereken keresztül kiürülnek, ennek eredményeként az arcbőr tiszta, kipihent lesz.

 • Arctisztító kezelések

  Az arc elôkészítése után a bôr peelingezése történik, majd kényeztető arc, nyak, dekoltázs masszázs, ezt követően gőzölés, az arc pórusainak megtisztítása, majd a fertőtlenítés következik. A kezelést nyugtató arcpakolás és bőrhidratálás teszi teljessé. A tizenévesek átmeneti állapotban lévő bőre fokozott odafigyelést igényel. Jól ismert arctisztító nagykezelést végzünk arc, nyak, dekoltázs masszázs nélkül, helyette magas színvonalú A.C.N.E. H.E.L.P. készülékünk kék és vörös fényével kezeljük a problémás bőrterületet. Segítségével megelőzhető a hegek kialakulása, hatására a bőr tisztább és egészségesebb lesz.

 • Arc lifting

  Arc lifting lézer ultrahanggal: Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc, nyak, dekoltázs masszázsban lehet része. Ezt követően lézer ultrahangos gép segítségével lifting hatóanyag szérumot juttatunk a bőrbe. A kezelt bőr rugalmasabbá, élettel telibbé válik. Arc lifting bőrvasalás: Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd a hideg-meleg hatáson alapuló bőrvasaló alkalmazásával feszesítő maszkkal töltjük fel a bőr sejtjeit. A kezelést egy professzionális lifting maszk felhelyezése koronázza meg. Az eredmény feszesebb, bársonyosabb bőr. Lifting arckezelés: Különleges, bőrfeszesítő hatóanyagokat tartalmazó készítmények alkalmazásával az arc kontúrosabbá válik, apró ráncai halványabbá válnak. Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak dekoltázs masszázsban lehet része, ezt követően történik a lifting hatóanyagok felvitele a bőrre. A kezelés rugalmasságot, feszességet, erőt kölcsönöz a bőrnek.

 • Kiegészítő arckezelések

  Klasszikus arckezelések mellé ajánlott. Magas színvonalú elektro-kozmetikai kezelôgépek használatával történik a luxus hatóanyagok bôrbe juttatása. Alkalmazásuk során az alapkezelésnél felvitt készítmények bôrbe jutása intenzívebbé válik, a kiegészítésként bejuttatott hatóanyag koncentrátumoknak köszönhetôen gyorsabb, látványosabb hatás érhetô el akár egyetlen kezeléssel. Hatóanyag bevitel lézer ultrahanggal – hô és mechanikai hatása miatt az erek kitágulnak, így több cm mélyre is képesek bejutni a hatóanyagok. Hatóanyag bevitel thermoderm - a hideg és meleg váltakozva történô alkalmazásával bejuttatott készítmény a bôrre rendkívül jó feszesítô hatással van. Hatóanyag bevitel tû nélküli mezotherápia - elektromágneses hullámok segítségével a hatóanyag a bôr legmélyebb rétegeibe jut, egyedülálló feszesítô hatás érhetô el. Kék-vörös fényterápiás kezelés – a vörös és kék fény fertôtlenítô, gyulladás-csökkentô hatást fejt ki a kezelés során. Érett, fénykárosodott bôr esetén is kiváló eredmény érhetô el.

 • Különleges bőrmegújító kezelések

  Hidratáló arckezelés hölgyeknek: Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak dekoltázs masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr hidratáló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr felfrissül, bársonyossá, ragyogóvá válik. Hidratáló arckezelés uraknak: A férfiak számára éppen olyan fontos az ápoltság, mint a hölgyeknek. A kezelés a férfi arcbőr számára kifejlesztett különleges hatóanyagok alkalmazásával történik. Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr hidratáló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr felfrissül, ragyogóvá válik. Tápláló arckezelés: A kezelés során tápanyagokban gazdag készítményeket alkalmazunk, melyek jótékony hatása azonnal látható. Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak dekoltázs masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr tápláló, regeneráló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr visszakapja üdeségét.

 • Mezoforte plusz

  Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, ezt követően rádiófrekvenciás lifting következik, ezzel alapozzuk meg a sejtszintű hatóanyag bevitelt. Az exkluzív hatóanyag szérum bőrbe juttatása tű nélküli mezoterápia alkalmazásával történik. A sejtszintű hatóanyag bevitelnek köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, ezáltal a bőr feszesebb fiatalosabb, ragyogóbb lesz, a ráncok kisimulnak, elhalványodnak. A mezoterápiát kiegészítő cryo kezelés eredményeként a bejuttatott készítmények „hatóanyag csapdába” kerülnek, hogy ott hosszabb ideig kifejthessék hatásukat.

 • Nagykezelés érett bőrre ultrahanggal

 • Arckezelés érzékeny bőrre

Testkezelések

 • Express sliming testkezelés

 • Alakformálás, testkontúr javítás

  Sós bôrradírral tisztított bôrfelületen, rádiófrekvenciás energia alkalmazásával testfeszesítô hatóanyagok bejuttatása történik a bôr mélyebb rétegeibe. A kezelést vákuum masszázs vagy kézi cellulitmaszszázs zárja a vendég választása szerint.

 • Mezoterápiás kézfiatalítás

  A kéz bôrének leradírozása után a hatóanyag szérum bôrbe juttatása történik, majd a cryo kezelés “hatóanyag csapdába” zárja a bôrbe juttatott szérumot. A kezelés frissítô kézmasszázzsal zárul. A Beauty szalonban különbözô esztétikai kezelések széles skálája várja a vendégeket, mint például a szemöldök és szempilla festés, gyantázás hölgyeknek és uraknak, nappali és alkalmi smink készítés. A létesítményben található Wella fodrászat, pedikűr és manikűr gondoskodnak a tökéletes ápoltságról és a kifogástalan megjelenésrôl.

Exkluzív kozmetikai kezelések

 • Exkluzív algás arckezelés

  Arclifting vitaminkoktéllal, szezonális ajánlat alapján, az évszaknak leginkább megfelelô, luxus hatóanyagok alkalmazásával gyönyörûvé varázsoljuk bôrét. Exkluzív algás arckezelés során ultrahanggal juttatjuk az értékes hatóanyagokat a bôr legmélyebb rétegeibe.

 • Arclifting vitaminkoktéllal

  Arclifting vitaminkoktéllal, szezonális ajánlat alapján, az évszaknak leginkább megfelelô, luxus hatóanyagok alkalmazásával gyönyörûvé varázsoljuk bôrét. Exkluzív algás arckezelés során ultrahanggal juttatjuk az értékes hatóanyagokat a bôr legmélyebb rétegeibe.

Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

Sárvárfürdő Card

Online jegyvásárlás és törzskártya Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy jegyüket mostantól online is megvásárolhatják. Az online jegyvásárlással egybekötve egy

További info