Szolgáltatások
 • Gyógykezelések
  Gyógykezelések
 • Wellness kezelések
  Wellness kezelések
 • Beauty
  Beauty
 • Fitness
  Fitness
 • Játszóház
  Játszóház
 • Uszoda, Úszóiskola
  Uszoda, Úszóiskola
 • Osztálykirándulás
  Osztálykirándulás
 • Vendéglátás
  Vendéglátás
 • Akadálymentesítés
  Akadálymentesítés

Beauty

Szülessen újjá exkluzív szépségszalonunkban, ahol professzionális szakértelemmel és számos kényeztető és fiatalító kezeléssel várjuk Önt!

A klasszikus kozmetikai kezelések mellett különleges arc és testkezeléseket kínálunk vendégeinknek. Kollégáink készséggel segítenek az Ön bőrtípusának leginkább megfelelő kezelés kiválasztásában!

Szépségápolási és kozmetikai kezeléseink során a bőr visszanyeri feszességét, újra selymes tapintásúvá válik. A bőrtípus meghatározását, valamint az állapotfelmérést követően személyre szabottan történik a felhasznált készítmények kiválasztása.

Minőségi alapanyagokkal végzett testkezeléseink segítségével hatékonyan vehető fel a harc a narancsbőr tüneteivel szemben a különböző testkezeléseink kombinált használatával, látványosan fokozható a bőr rugalmassága. 

A fürdő területén Wella-fodrász szalon, pedikűr és maniűr szolgáltatás is vendégeink rendelkezésére áll.

Beauty részlegünkről fotókat itt talál.

Arckezelések

 • Arc, nyak és dekoltázs masszázs

  Különleges masszázs, mely hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, segítségével a felhalmozódott méreganyagok a nyirokereken keresztül kiürülnek, ennek eredményeként az arcbőr tiszta, kipihent lesz.

 • Arctisztító kezelések

  Az arc elôkészítése után a bôr peelingezése történik, majd kényeztető arc, nyak, dekoltázs masszázs, ezt követően gőzölés, az arc pórusainak megtisztítása, majd a fertőtlenítés következik. A kezelést nyugtató arcpakolás és bőrhidratálás teszi teljessé. A tizenévesek átmeneti állapotban lévő bőre fokozott odafigyelést igényel. Jól ismert arctisztító nagykezelést végzünk arc, nyak, dekoltázs masszázs nélkül, helyette magas színvonalú A.C.N.E. H.E.L.P. készülékünk kék és vörös fényével kezeljük a problémás bőrterületet. Segítségével megelőzhető a hegek kialakulása, hatására a bőr tisztább és egészségesebb lesz.

 • Arc lifting

  Arc lifting lézer ultrahanggal: Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc, nyak, dekoltázs masszázsban lehet része. Ezt követően lézer ultrahangos gép segítségével lifting hatóanyag szérumot juttatunk a bőrbe. A kezelt bőr rugalmasabbá, élettel telibbé válik. Arc lifting bőrvasalás: Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd a hideg-meleg hatáson alapuló bőrvasaló alkalmazásával feszesítő maszkkal töltjük fel a bőr sejtjeit. A kezelést egy professzionális lifting maszk felhelyezése koronázza meg. Az eredmény feszesebb, bársonyosabb bőr. Lifting arckezelés: Különleges, bőrfeszesítő hatóanyagokat tartalmazó készítmények alkalmazásával az arc kontúrosabbá válik, apró ráncai halványabbá válnak. Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak dekoltázs masszázsban lehet része, ezt követően történik a lifting hatóanyagok felvitele a bőrre. A kezelés rugalmasságot, feszességet, erőt kölcsönöz a bőrnek.

 • Kiegészítő arckezelések

  Klasszikus arckezelések mellé ajánlott. Magas színvonalú elektro-kozmetikai kezelôgépek használatával történik a luxus hatóanyagok bôrbe juttatása. Alkalmazásuk során az alapkezelésnél felvitt készítmények bôrbe jutása intenzívebbé válik, a kiegészítésként bejuttatott hatóanyag koncentrátumoknak köszönhetôen gyorsabb, látványosabb hatás érhetô el akár egyetlen kezeléssel. Hatóanyag bevitel lézer ultrahanggal – hô és mechanikai hatása miatt az erek kitágulnak, így több cm mélyre is képesek bejutni a hatóanyagok. Hatóanyag bevitel thermoderm - a hideg és meleg váltakozva történô alkalmazásával bejuttatott készítmény a bôrre rendkívül jó feszesítô hatással van. Hatóanyag bevitel tû nélküli mezotherápia - elektromágneses hullámok segítségével a hatóanyag a bôr legmélyebb rétegeibe jut, egyedülálló feszesítô hatás érhetô el. Kék-vörös fényterápiás kezelés – a vörös és kék fény fertôtlenítô, gyulladás-csökkentô hatást fejt ki a kezelés során. Érett, fénykárosodott bôr esetén is kiváló eredmény érhetô el.

 • Különleges bőrmegújító kezelések

  Hidratáló arckezelés hölgyeknek: Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak dekoltázs masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr hidratáló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr felfrissül, bársonyossá, ragyogóvá válik. Hidratáló arckezelés uraknak: A férfiak számára éppen olyan fontos az ápoltság, mint a hölgyeknek. A kezelés a férfi arcbőr számára kifejlesztett különleges hatóanyagok alkalmazásával történik. Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr hidratáló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr felfrissül, ragyogóvá válik. Tápláló arckezelés: A kezelés során tápanyagokban gazdag készítményeket alkalmazunk, melyek jótékony hatása azonnal látható. Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, majd kényeztető arc-nyak dekoltázs masszázsban lehet része. Ezt követően történik a bőr tápláló, regeneráló hatóanyagokkal történő feltöltése. A kezelés során bőr visszakapja üdeségét.

 • Mezoforte plusz

  Az arc előkészítése után a bőr peelingezése történik, ezt követően rádiófrekvenciás lifting következik, ezzel alapozzuk meg a sejtszintű hatóanyag bevitelt. Az exkluzív hatóanyag szérum bőrbe juttatása tű nélküli mezoterápia alkalmazásával történik. A sejtszintű hatóanyag bevitelnek köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, ezáltal a bőr feszesebb fiatalosabb, ragyogóbb lesz, a ráncok kisimulnak, elhalványodnak. A mezoterápiát kiegészítő cryo kezelés eredményeként a bejuttatott készítmények „hatóanyag csapdába” kerülnek, hogy ott hosszabb ideig kifejthessék hatásukat.

 • Nagykezelés érett bőrre ultrahanggal

 • Arckezelés érzékeny bőrre

Testkezelések

 • Express sliming testkezelés

 • Alakformálás, testkontúr javítás

  Sós bôrradírral tisztított bôrfelületen, rádiófrekvenciás energia alkalmazásával testfeszesítô hatóanyagok bejuttatása történik a bôr mélyebb rétegeibe. A kezelést vákuum masszázs vagy kézi cellulitmaszszázs zárja a vendég választása szerint.

Exkluzív kozmetikai kezelések

 • Exkluzív algás arckezelés

  Arclifting vitaminkoktéllal, szezonális ajánlat alapján, az évszaknak leginkább megfelelô, luxus hatóanyagok alkalmazásával gyönyörûvé varázsoljuk bôrét. Exkluzív algás arckezelés során ultrahanggal juttatjuk az értékes hatóanyagokat a bôr legmélyebb rétegeibe.

Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely