Nekünk fontos vendégeink biztonsága

Maximálisan odafigyelünk az előírások betartására

Tovább a tartalomhoz

A koronavírus járvánnyal kapcsolatban a hatályos jogszabályi előírásokat figyelembe véve munkatársaink és vendégeink egészségét és védelmét maximálisan szem előtt tartva az alábbi intézkedéseket hoztuk a biztonságos fürdőzés érdekében:

Fokozottan figyelünk a fertőtlenítésre: a pultokat, a bejáratot és környezetét, a pihenőtereket és berendezéseket, a medencekorlátokat, a vendégek és/vagy a személyzet által gyakran használt felületeket, a közönségforgalmi mosdókat, forgalmasabb helyiségeket folyamatosan fertőtlenítjük és takarítjuk, a takarítási szabályzatban meghatározott módon és vegyszerekkel.

A  gépészeti  és  vízkezelési  rendszereket  (külön  figyelemmel  a  szellőztető  berendezésekre) az üzemeltetési előírások  pontos  betartása és ellenőrzése mellett működtetjük.

A pénztáraknál sorban állva, a fürdő egész területén, valamint a medencékben is kérjük tartsák meg egymástól a 1,5 m-es védőtávolságot - az egy háztartásban élők és összetartozó társaságok kivételével!

Kérjük egy családból, összetartozó vendégek közül csak 1 személy álljon be a sorba!

Fizetésnél kérjük részesítsék előnyben a kártyás fizetést!

A recepcióhoz lépéskor a kihelyezett fertőtlenítőszer használata kötelező!

Kerülje a fizikai kontaktusokat!

Az itt-tartózkodás alatt kérjük fokozottan ügyeljen a kézhigiéniára. Rendszeresen mosson kezet!

A fürdő minden mosdójában meghatározásra került a maximum létszám, kérjük figyeljék az erre vonatkozó információkat.

A medencébe lépés előtt és után kérjük zuhanyozzon le.

Fürdőnkben a szabályok betartását kollégáink folyamatosan ellenőrzik. Kérjük az Önök és a többi vendég biztonságos fürdőzése érdekében tartsák be a házirendet és az előírt biztonsági szabályokat.
Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely