Online jegyrendelés

Rendelje meg előre online fürdőbelépőjét és előzzön a gyorskasszánál!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az online jegyvásárlás technikai okok miatt átmenetileg szünetel. A már korábban megvásárolt jegyek természetesen beváltásra kerülnek a pénztárban.

Regisztrációjával belépve azonnal tud vásárolni a lenti űrlapot kitöltve. Fürdőkártyát a rendszer az első vásárlás után ad Önnek. A kártya számát megtalálja a vásárlást visszaigazoló e-mailben. A kártyáját a fürdő főpénztárában tudja átvenni az első alkalommal a személyazonosság igazolásával, a vásárolt belépőjegyek már a kártyán lesznek, melyeket azonnal fel is tud használni. Kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében hozza magával a visszaigazoló e-mailt.

Fontos információk:
- A 5% kedvezmény a végösszegből kerül levonásra (kivéve a szilveszteri jegyek, azokból kedvezményt nem tudunk adni).
- A hétfőtől csütörtökig érvényes kedvezményes jegyek kiemelt - és iskolaszüneti időszakokban valamint munkaszüneti napokon nem használhatók fel!
- A diákjegy 14 év felett, nappali tagozatos diákigazolvánnyal együtt érvényes.
- Kérjük a kártya első használata előtt figyelmesen olvassa át az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót

Ügyfélszolgálat, segítség Amennyiben a regisztráció vagy vásárlás során bármilyen kérdés felmerülne, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat: onlinevasarlas@sarvarfurdo.hu

Munkatársaink állnak rendelkezésére munkanapokon 8-18 óra között.

Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

Sárvárfürdő Card

Online jegyvásárlás és törzskártya Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy jegyüket mostantól online is megvásárolhatják. Az online jegyvásárlással egybekötve egy

További info