Szolgáltatások
 • Ajándékutalvány
  Ajándékutalvány
 • Gyógykezelések
  Gyógykezelések
 • Wellness kezelések
  Wellness kezelések
 • Beauty
  Beauty
 • Fitness / Bowling
  Fitness / Bowling
 • Úszóiskola
  Úszóiskola
 • Játszóház
  Játszóház
 • Osztálykirándulás
  Osztálykirándulás
 • Akadálymentesítés
  Akadálymentesítés
 • Vendéglátás
  Vendéglátás

Fitness / Bowling

Őrizze meg vitalitását! Fitness termünkben magas színvonalú TechnoGym kardio és erősítő gépekkel, szabadsúlyokkal, szakmailag felkészült edzőkkel várunk minden generációt.

Tovább a tartalomhoz

Letölthető aktuális fitness órarend

Sportolni, mozogni szeretőknek is számos lehetőséget kínálunk a fürdőben: színvonalas fitness terem,  vízi gimnasztika, szabadtéri sportpályák...
A fürdő modern fitness termében testünket is karbantarthatjuk. Kardio- és erősítőgépek, szakmailag felkészült személyi edzők tanácsadással és edzés tervekkel minden korosztályt várnak.

Lehetőség van POLAR pulzusmérő órával végzett edzésre, melynek sajátossága abban rejlik, hogy az edzés első néhány percében, a bemelegítő szakaszban a speciális pulzusmérő óra meghatározza a vendég pillanatnyi, aktuális fizikai, mentális állapotának megfelelő pulzusszámmal kifejezett terhelési határokat, az OWN ZONE-t, a SAJÁT ZÓNÁT, ahol igazán hatékony a zsírégetés.

A fitness centrum falain kívül edzőink, animátoraink számos mozgáslehetőséget kínálnak a medencékben, sportpályákon, petanque pályán és a csónakázó tó körüli szervezett túrákon. Játékos kedvű és aktív vendégeket vetélkedőkre, családi sportprogramokra invitáljuk, azonban kevésbé sportos vendégeink is megtanulhatják a petanque szabályait és a játék menetét vagy a Nordic Walkingot.

25 méteres úszómedencénkben az úszás szerelmesei hódolhatnak kedvtelésüknek. (A medencében úszósapka használata kötelező.)

Bowling
A fitness centrum mellett található 2 bowling pálya, mely kellemes helyet biztosít a családi és baráti kikapcsolódásra, szórakozásra.

A fitness teremről és bowlingról képeket itt talál.
 • Személyi edzés

  Az Ön személyi edzője egy olyan sokoldalúan felkészült fitness szakember, aki egyénre szabott programot tervez Önnek, figyelembe véve fizikai adottságait, egészségi állapotát, egyéni igényeit maximálisan szem előtt tartja. Munkája során elsősorban az egészségmegőrzésre, a „tökéletes közérzet” programjára helyezi a hangsúlyt .Segíti Önt az edzéstervezésben, a gépek célszerű használatában, segít abban, hogy az edzések változatosak legyenek és Ön jókedvvel hagyja el az edzőtermet.

 • Állapotfelmérés

  Az edző első alkalommal felméri testösszetételünket, fizikai állapotunkat, életmódunkat és elérendő céljainkat. A gyakorlati felméréseket és a fittségi teszteléseket kardió gépeken, illetve ízületkímélő erősítő gépeken végzik. Egy speciális pulzusmérő óra (Polar) segítségével az edző meghatározza a vendég pillanatnyi, aktuális fizikai, mentális állapotának megfelelő, pulzusszámmal kifejezett terhelési zónáját, ahol a leghatékonyabb a zsírégetés, és amelyben az edzés a legkíméletesebb számunkra. A következő lépés az erő és az ízületi mozgékonyság felmérése.
  Az állapotfelmérés megadja az Ön pillanatnyi edzettségi állapotát. Későbbi felmérések során összehasonlítási alapot nyújthat fejlődéséről.

 • Köredzés (cross-fit jellegű)

  Változatos, vidám és nagyon hatékony edzésmódszer többfajta kondicionális képesség (pl: állóképesség és az erőállóképesség) egyidejű fejlesztésére. Csapatkovácsoló cross-fit jellegű edzés, számos tornaszer (TRX, szabad súlyok, fit-ball, kötél, kettle-bell stb.) bevetésével. Többfajta változata ismert, pl: mindenki együtt végzi a kör feladatait vagy mindenkinek van egy saját feladata = állomása, amit váltanak egymás között a résztvevők. Ha kevés ideje van mozogni, ezzel a módszerrel egységnyi idő alatt a legtöbb izmát dolgoztathatja meg!

 • TRX kiscsoportos edzés

  Egyszerű, de nagyon hatékony edzésforma, ahol a vendég a saját testsúlyát használja fel az erősítéshez. Az ehhez használt eszköz a TRX= felfüggeszthető heveder a végén fogantyúkkal, amibe vagy a kezünket vagy a lábfejeinket rögzítjük és végzünk gimnasztikai gyakorlatokat Az izomerőt fejlesztő és tartásjavító gyakorlatok során a pulzusszám megemelkedik, olyan tartományban tartható, hogy elindul a zsírégetés, fejlődik az állóképesség. Nagy kalória felhasználása révén jelentős a zsírégető utóhatás is. Egész test edzése preventív módon kezdő és haladó csoportban!

 • Spinracing

  Csoportos kerékpáredzés, zenére végzett intenzív mozgással. Az alsó végtagokon kívül a felsőtest izmait is erősíti egyidejűleg. Az edzés hatékonysága a zsírégetés mellett az állóképesség fejlesztésében rejlik, izületi túlterhelés nélkül. Hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánljuk. 

 • Vízigimnasztika (ingyenes)

  Előfordulhat, hogy valamilyen ortopédiai, traumatológiai probléma miatt valaki nem tud részt venni a szárazföldi tornán vagy idegenkedik attól. Ilyenkor ajánlatos a vízigimnasztika, hiszen a vízben az izületeket sokkal kevesebb terhelés éri, mint a szárazföldön, ugyanakkor állandó ellenállás mellett különböző eszközökkel (vízinudli, vízisúlyzó, gumilabda) végezzük a gyakorlatokat, így igen hatékony. A hangulatos zenére végzett szórakoztató gyakorlatok fejlesztik az izomerőt, a hajlékonyságot és a fizikai állóképességet.

 • Aquajogging (ingyenes)

  A mélyvízben (úszómedence), speciális felszerelésben (széles habszivacs övvel) történő aquajogging az egészséges ember fittségét elősegítő mozgásforma, mely nemcsak szórakozató, preventív edzés, hanem különböző betegségek, gerinc-és izületi bántalmak, asztma, túlsúlyosság, lúdtalp…esetén is kiválóan alkalmazható, orvosilag ajánlott. Terhes kismamák számára szintén előnyös, sőt úszni nem tudók körében is népszerű.

 • Aquabike

  Medencefalra csatlakozó, formatervezett, mélyvízben is használható pedálos sporteszköz. Az egyenletes, súlyterhelés nélküli körkörös mozgás az első lépcsőfok a térd, boka és csípősérülések rehabilitációjának.

  Miközben ízületeinket a víz tehermentesíti,  izmaink fokozottan dolgoznak és így  a vízibiciklizés fejleszti a szív-, keringési-, és légzési rendszert is.
  Szórakoztató és kíméletes edzés, melyet 150 cm –nél magasabb gyerekek is kipróbálhatnak.

 • Aquarelax

  Egyéni víziterápia 10-15 percben. Lazító csendfürdő testnek és léleknek egyaránt. Miközben a vendég a felhajtóerőt megnövelő eszközök (vízinudli) segítségével a meleg vizben „súlytalanul” lebeg, a terapeuta kimozgatja a vendég kis ízületeit és gerincoszlopát a lábától a „feje búbjáig” és masszírozással is próbálja a vendég teljes ellazulását segíteni.

 • Aquapad

  Külső körülményeiben és hatásában hasonlít az aquarelaxhoz. Ez a terápia is egyénileg vehető igénybe, 30 percig tart, viszont ennél a kezelésnél a testnek szabadabb mozgást és így mélyebb ellazulást biztosító pad-eket (banánhéjszerű szivacsok tépőzárral) rögzítünk a testre. A súlytalan lebegés és vízi masszázs élménye felejthetetlen! Ajánljuk különösen a stresszben élő és feszes izomzatú vendégeknek.

 • Infraszauna

  Az infraszauna a ma ismert leghatékonyabb méregtelenítő, immunrendszer erősítő és fogyasztó módszer. A fáradékonyságot megszűnteti, a fizikai és szellemi teljesítőképességet javítja. A berendezés 30 perces használata megfelel egy 15 km-es futótréningnek. Számos előnnyel rendelkezik a hagyományos (forró levegős vagy gőz) szaunákkal szemben. A bőr és a testszövetek nincsenek magas hőhatásnak kitéve. Az infravörös sugarak, melyek összetétele az UV sugárzás kivételével megegyezik a napsugarak hullámhosszával, mélyen behatolnak a testszövetbe és már 45-48°C hőmérsékleten is kb. háromszoros a verejték mennyisége, mint a hagyományos, magas hőmérsékletű szaunákban.

 • Szolárium

  A napimádók EU 03-as choco- és coffee love csövekkel működő fekvő és álló szoláriumokban pihenhetnek és barnulhatnak egyszerre.

 • M.A.X. training

  Mentális és fizikai kihívás 30 percben! Egy rendkívül hatékony, saját testsúlyos, az egész testet átmozgató edzés. Nagyon egyszerű, könnyen tanulható gyakorlatokból áll. Nem koreografált, nem aerobik, nem tánc. Rendkívül hatékony erősíti és feszesíti a lábakat, farizmokat, felsőtestet és a törzs izmait. Folyamatosan fejleszti az egyensúlyt, a koordinációt, növeli a fizikai kondíciót. Kortól, nemtől függetlenül mindenki űzheti.
   

 • Power Dumbell

  Súlyzó-rudas erő-állóképességi csoportos edzés. A gyakorlatokat kétkezes speciálisan erre a célra kialakított súlyzó szettekkel végzik a résztvevők, de ugyanúgy dolgoznak a saját testsúlyukkal is. Fejleszti, tónusosabbá teszi az izmokat, jó közérzetet biztosít. Nem koreografált óra. 

 • Body training

  Ez egy funkcionális edzés, ami nem külön izomcsoportokat dolgoztat, hanem egyszerre több izomcsoportot mozgat át. Ez az edzésmódszer mindenkinek ajánlott, mert erősödnek a hasizmok, hátizmok, jó hatással van az állóképességre, fejleszti a koordinációs készségünket és a kondíciónkat. Nagyon változatos, hiszen sok eszközzel és saját testsúllyal is dolgoznak a résztvevők. 

Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely