Szolgáltatások
 • Gyógykezelések
  Gyógykezelések
 • Wellness kezelések
  Wellness kezelések
 • Beauty
  Beauty
 • Fitness
  Fitness
 • Játszóház
  Játszóház
 • Uszoda, Úszóiskola
  Uszoda, Úszóiskola
 • Osztálykirándulás
  Osztálykirándulás
 • Vendéglátás
  Vendéglátás
 • Akadálymentesítés
  Akadálymentesítés

Fitness

Őrizze meg vitalitását! Fitness termünkben magas színvonalú TechnoGym kardio és erősítő gépekkel, szabadsúlyokkal, szakmailag felkészült edzőkkel várunk minden generációt.

Tovább a tartalomhoz

Sportolni, mozogni szeretőknek is számos lehetőséget kínálunk a fürdőben: színvonalas fitness terem,  vízi gimnasztika, szabadtéri sportpályák...
Kardio- és erősítőgépek, szakmailag felkészült személyi edzők tanácsadással és edzés tervekkel minden korosztályt várnak.
A fitness centrum falain kívül edzőink, animátoraink számos mozgáslehetőséget kínálnak a medencékben, sportpályákon, petanque pályán és a csónakázó tó körüli szervezett túrákon.

Edzőink:
Hérincs Zoltán - gyógymasszőr, fitness -testépítés edző, spinracing oktató, TRX és funkcionális edzés specialista.

Szeretettel várok mindenkit csoportos edzéseimen, hétfő és szerdai napokon. Különösen a senior training és a kombinált Spinracing és TRX edzéseimet ajánlom figyelmedbe.
Várok mindenkit, függetlenül félelmétől, hogy milyen eszközt szeret vagy nem szeret használni. Minden gyakorlatot a legegyszerűbben próbálok betanítani és türelemmel megtanítani az eszköz használatát.

Kovács László - testépítő - fitnesz edző

Az életem során tapasztalatot szereztem a különféle súlyzós edzésekben és saját testsúlyos gyakorlatokban. Folyamatosan képzem magam, hogy minél hatékonyabb edzéseket tudjak összeállítani. A megszerzett tudást felhasználva segítek céljaid elérésében. Fogyni szeretnél, izomtömeget növelnél vagy erősödnél? Bármire is vágysz, személyre szabott edzésekkel elérheted. A csoportos órákon a teljes testet megdolgoztatjuk a leghatékonyabb saját testsúlyos gyakorlatokkal, súlyzókkal és más eszközökkel.

Nagy Kata -

Szeretettel várom személyi edzésre az életmód váltásra törekvőket, akik formásodni, fogyni, fejlődni szeretnének  vagy izomtömeget növelni. Valósitsuk meg közösen a céljaidat és osztozzunk együtt a sikerben! Keressetek bizalommal! 


Patyi Alexandra - rekreációszervező - egészségfejlesztő szakember

Ha szereted a csoportos edzések hangulatát, pörgős zenére tekerni és célod a zsírégetés, szálkásítás illetve az alsótest még szebbé formálása, miközben izületeid tehermentesülnek, akkor a spinracing edzés (csoportos teremkerékpározás) neked való. Szuper levezetése egy stresszes, pörgős napnak és még az egészségedért is teszel. Szeretettel várlak spinracing edzéseimen!Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely