Szolgáltatások
 • Ajándékutalvány
  Ajándékutalvány
 • Wellness kezelések
  Wellness kezelések
 • Gyógykezelések
  Gyógykezelések
 • Beauty
  Beauty
 • Fitness / Bowling
  Fitness / Bowling
 • Úszóiskola
  Úszóiskola
 • Játszóház
  Játszóház
 • Osztálykirándulás
  Osztálykirándulás
 • Vendéglátás
  Vendéglátás

Osztálykirándulás

Ajánljuk olyan osztályoknak, aki egy vagy akár több napos mozgalmas elfoglaltságot keresnek. Fürdőzés, kalandpark, játékok animátorainkkal, várlátogatás, Arborétum... tartalmas és élménydús kirándulás!

Tovább a tartalomhoz

Alábbiakban az egy napos kiránduláscsomagjainkat találja, amennyiben több napos osztálykirándulást terveznek, kérjük kattintsanak ide ajánlatainkért.

Csobbanj!
A fürdőben számtalan élmény vár akár esik, akár süt a nap. A fedett családi fürdőszárnyban 9 csúszda, hullámmedence, gyermekmedencék kínálnak kikapcsolódást, májustól pedig a szabadtéri strandon még több csúszda, medence és kaland vár. Igazi fürdőélmény minden évszakban! Fürdőbelépő diákcsoportoknak:
Ár: 1600 Ft


Kötélpálya program:
Kötélpályázz nálunk osztályoddal! 120 állásos erdei kötélpálya biztosít számotokra adrenalin löketet osztálykirándulásodon, így garantáltan emlékezetes lesz a kirándulás. Ajánljuk minden olyan osztálynak aki 4-5 órás mozgalmas elfoglaltságot keres.
Ár: 1900 Ft


Fürödj az adrenalinban! (fürdőzés + kötélpályázás): Ha egész napra tervezel, és szeretnéd kipihenni a kötélpályázás fáradalmait, told meg egy fejessel a kirándulásod! Válaszd a kötélpálya mellé a fürdőzési lehetőséget! Ajánljuk minden osztálynak, aki aktívan szeretne pihenni.
Ár: 3500 Ft


Mindent egyben (kötélpályázás + 2 db kalandpark szolgáltatás):
A kalandpark összes élménye rád vár! Próbálj ki mindent: kötélpályák, íjászkodás, ládaépítés, bátorugrás, famászás, légpuskalövészet, famászás.
Ár: 2900 Ft

Mindent egyben, fürdőzéssel (fürdőbelépő + kötélpályázás + egy kalandpark szolgáltatás): Ez a legkomplexebb csomag. Fürdőzés, csúszdázás majd kalandparkozás. Vagy fordítva :) Próbálj ki mindent: kötélpályák, íjászkodás, ládaépítés, bátorugrás, famászás, légpuskalövészet, famászás.
Ár: 4000 Ft


Felfedező kaland Sárváron (kötélpályázás + várlátogatás): Ha a kaland és a kultúra egyaránt érdekel, válaszd ezt a programunkat. Ismerd meg Sárvár várát és történetét egy rendhagyó múzeumbejáró teszttel, majd kapcsold ki a fogaskerekeket és mászd végig az összes kötélpályát!
Ár
: 2900 Ft

Függő játszma (kötélpályázás + csapatépítő játékok): Animátorokkal egész nap! Kezdheted kötélpályával vagy animációs programokkal a napot, az biztos hogy itt nem fogsz unatkozni! Válasz a kötélpályázás mellé animációs programot a kalandparkban vagy a fürdőben egy mókás vízi vetélkedőt! Nagyobbaknak ajánlunk magas kihívású élményekben gazdag csapatépítést, vízi vetélkedőt, strandfocit/ strandröpit, petanque-t, a kicsiknek pedig szórakoztató zenés aerobikot, aquadance-t vagy gyermekjátékokat illetve kézműves foglakozásokat tudunk biztosítani.
Ár: 3300 Ft

Több napos osztálykirándulásainkról itt olvashat bővebben.

Kalandparkba csoportokat a park nyitvatartási idején kívül is fogadunk, a programra minden esetben - nyitvatartási időn belül is - előzetes bejelentkezést kérnénk az alábbi elérhetőségen: info@sarvarikalandpark.hu vagy info@sarvarfurdo.hu; tel.: 0620 939 7532.
A fürdő csak nyitvatartási időn belül fogad csoportokat, a "Csobbanj!" elnevezésű programhoz nem szükséges az előre bejelentkezés, a pénztár diákcsoportok esetén automatikusan a kedvezményes árat számolja.

A fenti díjak tartalmazzák a programcsomaghoz tartozó belépőket, a felszerelések biztosítását, programok lebonyolításához személyzetet.

Étkezés: 1150 Ft/fő

Előre egyeztetés alapján lehetőség van ebédre a fürdő önkiszolgáló éttermében (3 féle menüből választhatnak).

Szalonnasütő is bérelhető (tűzifa, bogrács, nyárs biztosított): 2.500,- Ft/alkalom

Idegenvezetés a Nádasdy-várban: várlátogatást tartalmazó csomagjainkhoz idegenvezető is rendelhető, aki megismerteti a diákokat a tárlattal és a vár történetével. Ára: 4000 Ft/csoport (kb 1 óra időtartam)

Hasznos információk:
• A kötélpálya és a tréninghelyszín csak csoportos felelősségvállalási/hozzájárulói nyilatkozat kitöltése után használható. A nyilatkozatok letölthetők itt, az előzetes kitöltésük gyorsítja a helyszínen történő adminisztrációt. Kérjük, éljenek a lehetőséggel!
• A kötélpálya program 4 órás kötélpályázásra jogosít.
• Csoport kísérők ingyenesen vehetnek részt a programokon, vagy léphetnek be a fürdőbe (20 fő esetén 2 kísérő).
• Öltözködési tanácsok: a kalandparkban sportos, réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát ajánlott; a fürdőben fürdőruha, törölköző és papucs szükséges.
• A programok gördülékeny, fennakadásmentes lebonyolítása érdekében, kérjük csoportjainktól a pontos érkezést.
• Változtatási jogot fenntartjuk a program aktivitásait tekintve.
 
Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

Sárvárfürdő Card

Online jegyvásárlás és törzskártya Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy jegyüket mostantól online is megvásárolhatják. Az online jegyvásárlással egybekötve egy

További info