Szolgáltatások
 • Gyógykezelések
  Gyógykezelések
 • Wellness kezelések
  Wellness kezelések
 • Beauty
  Beauty
 • Fitness
  Fitness
 • Játszóház
  Játszóház
 • Uszoda, Úszóiskola
  Uszoda, Úszóiskola
 • Osztálykirándulás
  Osztálykirándulás
 • Vendéglátás
  Vendéglátás
 • Akadálymentesítés
  Akadálymentesítés

Osztálykirándulás

Ajánljuk olyan osztályoknak, aki egy vagy akár több napos mozgalmas elfoglaltságot keresnek. Fürdőzés, kalandpark, játékok animátorainkkal, várlátogatás, Arborétum... tartalmas és élménydús kirándulás!

Tovább a tartalomhoz

Alábbiakban az egy napos kiránduláscsomagjainkat találja, amennyiben több napos osztálykirándulást terveznek, kérjük kattintsanak ide ajánlatainkért.

Csobbanj!
A fürdőben számtalan élmény vár akár esik, akár süt a nap. A fedett családi fürdőszárnyban 9 csúszda, hullámmedence, gyermekmedencék kínálnak kikapcsolódást, májustól pedig a szabadtéri strandon még több csúszda, medence és kaland vár. Igazi fürdőélmény minden évszakban! Fürdőbelépő diákcsoportoknak:
Ár: 1800 Ft


Kötélpálya program:
Kötélpályázz nálunk osztályoddal! 120 állásos erdei kötélpálya biztosít számotokra adrenalin löketet osztálykirándulásodon, így garantáltan emlékezetes lesz a kirándulás. Ajánljuk minden olyan osztálynak aki 4-5 órás mozgalmas elfoglaltságot keres.
Ár: 2100 Ft


Fürödj az adrenalinban! (fürdőzés + kötélpályázás): Ha egész napra tervezel, és szeretnéd kipihenni a kötélpályázás fáradalmait, told meg egy fejessel a kirándulásod! Válaszd a kötélpálya mellé a fürdőzési lehetőséget! Ajánljuk minden osztálynak, aki aktívan szeretne pihenni.
Ár: 3200 Ft


Mindent egyben (kötélpályázás + 2 db kalandpark szolgáltatás):
A kalandpark összes élménye rád vár! Próbálj ki mindent: kötélpályák, íjászkodás, ládaépítés, famászás, légpuskalövészet, famászás.
Ár: 2900 Ft

Mindent egyben, fürdőzéssel (fürdőbelépő + kötélpályázás + egy kalandpark szolgáltatás): Ez a legkomplexebb csomag. Fürdőzés, csúszdázás majd kalandparkozás. Vagy fordítva :) Próbálj ki mindent: kötélpályák, íjászkodás, ládaépítés, famászás, légpuskalövészet, famászás.
Ár: 4500 Ft


Felfedező kaland Sárváron (kötélpályázás + várlátogatás): Ha a kaland és a kultúra egyaránt érdekel, válaszd ezt a programunkat. Ismerd meg Sárvár várát és történetét egy rendhagyó múzeumbejáró teszttel, majd kapcsold ki a fogaskerekeket és mászd végig az összes kötélpályát!
Ár
: 3100 Ft

Függő játszma (kötélpályázás + csapatépítő játékok): Animátorokkal egész nap! Kezdheted kötélpályával vagy animációs programokkal a napot, az biztos hogy itt nem fogsz unatkozni! Válasz a kötélpályázás mellé animációs programot a kalandparkban vagy a fürdőben egy mókás vízi vetélkedőt! Nagyobbaknak ajánlunk magas kihívású élményekben gazdag csapatépítést, vízi vetélkedőt, strandfocit/ strandröpit, petanque-t, a kicsiknek pedig szórakoztató zenés aerobikot, aquadance-t vagy gyermekjátékokat illetve kézműves foglakozásokat tudunk biztosítani.
Ár: 3900 Ft

Több napos osztálykirándulásainkról itt olvashat bővebben.

Kalandparkba csoportokat a park nyitvatartási idején kívül is fogadunk, a programra minden esetben - nyitvatartási időn belül is - előzetes bejelentkezést kérnénk az alábbi elérhetőségen: info@sarvarikalandpark.hu vagy info@sarvarfurdo.hu; tel.: 0620 939 7532.
A fürdő csak nyitvatartási időn belül fogad csoportokat, a "Csobbanj!" elnevezésű programhoz nem szükséges az előre bejelentkezés, a pénztár diákcsoportok esetén automatikusan a kedvezményes árat számolja.

A fenti díjak tartalmazzák a programcsomaghoz tartozó belépőket, a felszerelések biztosítását, programok lebonyolításához személyzetet.

Étkezés: 1150 Ft/fő

Előre egyeztetés alapján lehetőség van ebédre a fürdő önkiszolgáló éttermében (3 féle menüből választhatnak).

Szalonnasütő is bérelhető (tűzifa, bogrács, nyárs biztosított): 2.500,- Ft/alkalom

Idegenvezetés a Nádasdy-várban: várlátogatást tartalmazó csomagjainkhoz idegenvezető is rendelhető, aki megismerteti a diákokat a tárlattal és a vár történetével. Ára: 4000 Ft/csoport (kb 1 óra időtartam)

Hasznos információk:
• A kötélpálya és a tréninghelyszín csak csoportos felelősségvállalási/hozzájárulói nyilatkozat kitöltése után használható. A nyilatkozatok letölthetők itt, az előzetes kitöltésük gyorsítja a helyszínen történő adminisztrációt. Kérjük, éljenek a lehetőséggel!
• A kötélpálya program 4 órás kötélpályázásra jogosít.
• Csoport kísérők ingyenesen vehetnek részt a programokon, vagy léphetnek be a fürdőbe (20 fő esetén 2 kísérő).
• Öltözködési tanácsok: a kalandparkban sportos, réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát ajánlott; a fürdőben fürdőruha, törölköző és papucs szükséges.
• A programok gördülékeny, fennakadásmentes lebonyolítása érdekében, kérjük csoportjainktól a pontos érkezést.
• Változtatási jogot fenntartjuk a program aktivitásait tekintve.
 
Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely