Szakorvosi ajánlás

Tovább a tartalomhoz

A sárvári gyógyvizek évtizedek alatt bizonyított és tapasztalt gyógyhatását ajánlom pácienseimnek.
A terápia a diagnózis felállításával kezdődik, majd személyre szabott kúratervet készítünk a természet gyógyerejét (gyógyvíz, gyógyiszap, sárvári só, stb.) felhasználva, hogy a problémákat, panaszokat egészen a gyökerek mélyéről kezelhessük.

Sárvár környékén két forrásból nyerünk gyógyvizet. A kezelések alapjául szolgáló, a medencékben lévő gyógyvíz elsősorban krónikus degeneratív gerinc és izületi betegségek, gerincsérv, törések és ortopédiai műtétek utáni rehabilitációra alkalmas. A másik magas sótartalmú gyógyvízet - melyből a lepárlással nyert sót használjuk fel - gyógy- és wellnesskezelésekhez, a mozgásszervi javaslatok mellett klinikai vizsgálatokkal igazolt krónikus nőgyógyászati, gyulladásos betegségek esetén, meddőség, elhúzódó alhasi fájdalmak kezelésére, a bőr regenerálására, valamint légzőszervi megbetegedések kezelésére ajánlom.

Mi nem csak a testi panaszokat gyógyítjuk, több, mint 50 féle wellness kezelés szolgálja a lélek és a test együttes javulását, a harmónia megteremtését.

Dr. Szerb János
reumatológus főorvos

Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

Sárvárfürdő Card

Online jegyvásárlás és törzskártya Örömmel értesítjük vendégeinket, hogy jegyüket mostantól online is megvásárolhatják. Az online jegyvásárlással egybekötve egy

További info