Szakorvosi ajánlás

Tovább a tartalomhoz

A sárvári gyógyvizek évtizedek alatt bizonyított és tapasztalt gyógyhatását ajánlom pácienseimnek.
A terápia a diagnózis felállításával kezdődik, majd személyre szabott kúratervet készítünk a természet gyógyerejét (gyógyvíz, gyógyiszap, sárvári só, stb.) felhasználva, hogy a problémákat, panaszokat egészen a gyökerek mélyéről kezelhessük.

Sárvár környékén két forrásból nyerünk gyógyvizet. A kezelések alapjául szolgáló, a medencékben lévő gyógyvíz elsősorban krónikus degeneratív gerinc és izületi betegségek, gerincsérv, törések és ortopédiai műtétek utáni rehabilitációra alkalmas. A másik magas sótartalmú gyógyvízet - melyből a lepárlással nyert sót használjuk fel - gyógy- és wellnesskezelésekhez, a mozgásszervi javaslatok mellett klinikai vizsgálatokkal igazolt krónikus nőgyógyászati, gyulladásos betegségek esetén, meddőség, elhúzódó alhasi fájdalmak kezelésére, a bőr regenerálására, valamint légzőszervi megbetegedések kezelésére ajánlom.

Mi nem csak a testi panaszokat gyógyítjuk, több, mint 50 féle wellness kezelés szolgálja a lélek és a test együttes javulását, a harmónia megteremtését.

Dr. Szerb János
reumatológus főorvos

Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely