Több napos osztálykirándulások

Sárvárból nem elég egy nap! Fürdőzés, Kalandpark, animációs foglalkozások, Nádasdy-vár, Arborétum... Tervezzetek több napra!

Tovább a tartalomhoz

Két nap Kaland Sárváron (szállás sátorban + étkezés + fürdőzés + kötélpályázás + kalandpark szolgáltatások (íjászat, fa/falmászás, lövészet, ládaépítés, aranyomás stb)): Használjátok ki az időt és a park szolgáltatásait, hagyjatok több időt a fürdőzésre is! Itt egy kétnapos kirándulás, ami a Kötélpálya programunk bővített nagytestvére! Hogy mivel is bővül és mivel több? A Sárvári Kalandparkban nem csak a kötélpályázást próbálhatod ki ezzel a csomaggal, hiszen íjászattal, lövészettel, falmászással és famászással is bővített a program, továbbá a fürdőzésre is egy egész napotok marad. 
Ár: 9400 Ft/fő


Két nap KultúrKaland
(szállás sátorban + étkezés + fürdőzés + kötélpályázás + kalandpark szolgáltatások (íjászat, fa/falmászás, lövészet, ládaépítés, aranyomás stb) + Nádasdy-vár belépő): Ez a csomag magában foglalja a Sárvári Kalandpark csaknem összes szolgáltatását – kötélpályázás, íjászat, lövészet, falmászás és famászsás -, továbbá a fürdőzésre is egy egész napotok marad mind amellett, hogy ellátogathattok a Sárvári várba is! 
Ár: 10300 Ft/fő


Két nap fürdés az adrenalinban animációval
(szállás sátorban + étkezés + fürdőzés + kötélpályázás + játékok animátor vezetésével): Ez egy kétnapos kirándulás, ami a Fürödj az Adrenalinban programunk bővített változata! Fürdőzés, kötélpályázás, és sok vicces és szórakoztató játék, csapatépítő feladat.
Ár: 9900 Ft/fő

Három nap Kaland Sárváron (2 éj szállás sátorban + étkezés + fürdőzés + kötélpályázás + játékok animátor vezetésével + városi kalandozás): Egy igazán ütős és mozgalmas program a bevállalósoknak! A háromnapos kirándulásunk a már meglévő két naposokra épül. Amennyiben 3 napra terveztek, válasszátok bármelyik 2 napos kirándulásunkat és mi megtoldjuk egy kalandtúrával! Kultúra? Pihenés? Kaland? Rekreáció? Csapatépítés? Ez a program mindegyiket garantálja!
Ár: 13800 Ft/fő

A szolgáltatás díjak tartalmazzák a programcsomaghoz tartozó belépőket, a felszerelések biztosítását, programok lebonyolításához személyzetet, szállást sátras elhelyezéssel és teljes ellátást (érkezés napján ebéd és vacsora, utazás napján pedig reggeli).
Az étkezés minőségét a fürdő étterme garantálja. Az étterem a szállás közelében található. Diétás étkezés is biztosított, amennyiben erre előzetesen jelzést kapunk (liszt-, tejcukor érzékeny)

Idegenvezetés a Nádasdy-várban: várlátogatást tartalmazó csomagjainkhoz idegenvezető is rendelhető, aki megismerteti a diákokat a tárlattal és a vár történetével. Ára: 4000 Ft/csoport (kb 1 óra időtartam)

Szállás:
A szállást kétágyas sátrakban biztosítjuk. A sátrak zárt területen, a Thermal Camping Sárvár közvetlen szomszédságában találhatók, így a tisztálkodási lehetőség jól megoldott. A sátrakba matracot lepedővel biztosítunk, de hálózsákot mindenkinek magának kell hoznia.

Bejelentkezés:
Előre bejelentkezéssel tudjuk fogadni csoportjainkat, akár nyitvatartási időn kívül is! E-mail: info@sarvarikalandpark.hu; info@sarvarfurdo.hu; tel.: 0620 939 7532

Hasznos információk:
• Kötélpálya és a tréninghelyszín csak csoportos felelősségvállalási/hozzájárulói nyilatkozat kitöltése után használható. A nyilatkozatok letölthetők itt, az előzetes kitöltésük gyorsítja a helyszínen történő adminisztrációt. Kérjük, éljenek a lehetőséggel.
• Csoport kísérők ingyenesen vehetnek részt (20 fő esetén 2 kísérő).
• Öltözködési tanácsok: a kalandparkban sportos, réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát ajánlott; a fürdőben fürdőruha, törölköző és papucs szükséges.
• A programok gördülékeny, fennakadásmentes lebonyolítása érdekében, kérjük csoportjainktól a pontos érkezést.
• Változtatási jogot fenntartjuk az program aktivitásait tekintve

Amit ne hagyj otthon:
• hálózsák
• zseblámpa
• réteges öltözködéshez ruházat
• cipő
• esőkabát, poncho
• fürdőruha
• tisztálkodószerek


Ajánlatkérés:
info@sarvarfurdo.hu vagy info@sarvarikalandpark.hu 
Elismerések és minősítések
Elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely